Otimo
Otimo på Techdays

Otimo på Techdays


I dagarna två har vi genom vårt engagemang i projektverktyget Coleo, ställt ut tillsammans med Microsoft på mässan Techdays i Kista.

Vi hade en tävling där de som besvarade några frågor och registrerade sig för att kostnadsfritt prova Coleo i 30 dagar, kunde vinna en surfplatta från Samsung.
– Vi är mycket nöjda med mottagandet av vår nya produkt och engagemanget för vår tävling, säger Pelle Sederkvist marknadsansvarig på Otimo.

Inspirerande föreläsningar

Ulf Nilsson, utvecklingsansvarig på Otimo medverkade i montern och var på fler mycket givande föreläsningar, summerar dagarna.
– Det jag tar med mig från Techdays är att jag fick flera nya inspirerande idéer bland annat på hur vi kan börja utveckla appar för våra kunder, men också många bra framtida kontakter, säger Ulf.
– Vi är mycket tacksamma för den inbjudan vi fick av Microsoft, att ställa ut tillsammans med dem och ser fram mot ett fortsatt gott samarbete med dem och de potentiella partners som vi träffade på Techdays, avslutar Pelle Sederkvist.

Vill du också veta mer eller kostnadsfritt prova projekt och planeringsverktyget Coleo i 30 dagar är du välkommen att besöka www.coleo.se