Otimo
Mats en riktig krigare

Mats en riktig krigare


I år har vi på Otimo genom vårt engagemang i Coleo sponsrat Kalmar FF och dess spelare Mats Solheim. Mats har överlägset varit en av Kalmar FF bästa och stabilaste spelare, bland annat är han en av två spelare som fått en nia i betyg av tidningen Barometern. Det högsta betyg som Barometern satte på spelarna i år.

Sympatisk glädjespridare

Omdömen från Barometern har bland annat varit.

- Då Stefan Larssons blev skada var Mats Solheim det självklara valet som vänsterback. Mats har hög arbetskapacitet, gillar och vågar vara offensiv, samt till och med gjort två mål i år. De sista matcherna spelade han med bruten hand, en riktig krigare, säger Lasse Hansson på Barometern.

Pelle Sederkvist, marknadsansvarig på Otimo berättar.

- Då både vi på Otimo och vårt webbaserade projektverktyg Coleo har kunder i hela Sverige kändes det naturligt att sponsra en spelare i stället för att synas på en skylt lokalt på arenan. Detta gav oss åtminstone en möjlighet att synas i hela Sverige. Att vi sedan hade turen att få sponsra Mats som gjort så bra i från sig var ju riktigt kul.

- Vi vet att Mats Solheims kontrakt med Kalmar FF går ut i sommar, men vi hoppas verkligen att denna mycket sympatiska glädjespridare stannar i FF, avslutar Pelle.